De pittige mening van de contente mens.

Ik had nood aan een carrièreswitch en wilde terug vertrouwen krijgen om te solliciteren in een andere sector. Door de loopbaanbegeleiding heb ik opnieuw vertrouwen om een nieuwe job te zoeken, en heb intussen ook mijn passie voor schilderen kunnen ontwikkelen. Ik voel me herboren! Ik ben echt ontzettend blij dat ik het geluk gehad heb om bij jou terecht te komen!

Ik wou een nieuwe start, een eigen onderneming en een ander levensritme. Met veel weerstand begon ik aan mijn zoektocht, een jobcoach was niets voor mij, ik wou geen fluffy bedoeling en ik wou mijn eigen zaak oprichten. Ik twijfelde of dit een goed idee was.

Toen ik uiteindelijk bij Anne-Sophie terecht kwam was ik aangenaam verrast: geen fluffy coach maar evengoed een jonge vrouw zoals ik met veel pit.

Ze ging op zoek naar mijn echte drijfveren en hoe deze om te zetten in een project.

Vandaag volg ik trouw het actieplan dat ik samen met Anne-Sophie opstelde en ik hoop haar in de toekomst nog te kunnen ontmoeten en elkaar te kunnen inspireren 

Anne-Sophie is een vrouw met passie voor haar werk. Samen hebben wij mijn persoonlijke loopbaan onder de loep genomen. Ik heb een beter beeld gekregen van mijn professionele en innerlijke doelen en de reden waarom ik deze doelen nastreef. Voor de werkgever is het eveneens belangrijk te weten wat er precies omgaat bij zijn werknemers om zo te zorgen voor de juiste benadering en inzetbaarheid van deze werknemers. Het is dus zeker een win-win situatie die zorgt voor een verbetering in het bedrijf. 

Drie jaar lang wist ik het niet. Mijn omgeving vroeg non-stop wat ik na mijn eerste studie wou gaan doen. Werken? Nee. Verder studeren? Ja, maar wat? Ik zat enorm in de knoop met mezelf en werd erg ongelukkig. Ik wist waar ik niet goed in ben, maar ik had geen idee waar ik dan wél goed ik ben. 

Samen zijn we op zoek gegaan naar wat ik kan en hebben ons daarop gefocust. Van daaruit zijn we gaan kijken bij welke studierichting dit past. Waar ik drie lange jaren over heb nagedacht, heeft deze coaching mij op enkele dagen mee geholpen. Ik weet nu wat ik kan, wat ik wil doen en ben gemotiveerd om hiervoor te gaan!

 Zonder jou stond ik niet waar ik nu sta, zowel qua studierichting als psychologisch. 🙂 Dank je hiervoor!! 

Na een demotiverende ervaring op het werk contacteerde ik Anne-Sophie met de vraag of m’n huidige job wel geschikt is voor me. Met de concrete oefeningen van Anne-Sophie, professioneel begeleid door haar luistervaardigheid en gerichte vragen, werd me tijdens de sessies echt een spiegel voorgehouden.

Het resultaat: ik weet nu wat m’n sterktes zijn, wat voor mij belangrijk is in professionele context en uit welke elementen van m’n werk ik energie haal. Dankzij deze inzichten heb ik m’n zelfvertrouwen teruggevonden, kan ik meer focussen op wat me motiveert en weet ik welke richting ik m’n carrière uit wil sturen. Ik ga weer graag werken, bedankt Anne-Sophie! 

Loopbaangeleiding is een echte aanrader! Ook al ben je tevreden over je huidige functie, een loopbaantraject biedt jeinteressante inzichten, niet alleen werk gerelateerd, maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb samen met Anne-Sophie mijn persoonlijke loopbaan grondig bekeken en ik heb een duidelijker beeld gekregen van wat mijn competenties zijn en welke waarden ik moet nastreven als werknemer. Anne-Sophie gaat in op je diepste bekommernissen, vragen en twijfels, zodat ze je met raad en daad kan bijstaan om een nieuwe positieve wending te geven aan je loopbaan.