Vanuit eigenheid

Toegankelijk

Concreet en actiegericht 

In mijn vorige job en vandaag als coach zie ik dagelijks de grote kloof tussen werkgever en werknemer. Deze vindt vaak zijn oorzaak in onvoldoende zelfkennis, vertrouwen en durf om te communiceren. Werknemers geraken gedemotiveerd en worden onzeker, ze missen de appreciatie die ze verdienen. En kiezen dan voor de gemakkelijke uitweg: ze verlaten de organisatie.

Dit probeer ik dagelijks te voorkomen door werknemers persoonlijk te coachen, te luisteren naar hun verhalen en hen de juiste communicatietools mee te geven.

Mijn missie? Dat mensen hun échte ik ontdekken en de motivatie vinden om van hieruit beslissingen te maken privé en op het werk.

Hoe en wat? 

Via persoonlijke begeleiding moedig ik je aan om te doen wat je energie geeft en te leven en werken vanuit wie jij écht bent. Want dat is de pijl in de roos. Het geeft je meer zelfvertrouwen, energie en een pàk goesting!

Mijn traject:

  • 5 jaar recruiter, coach & trainer bij Ergon Recruitment

  • Sinds februari 2017 zaakvoerder van Rise HR waar ik particulieren en ondernemers begeleid: zij ontdekken wie zij zijn, waar zij voor staan en wat hun volgende stap in hun carrière is.

  • Lumina Spark practitioner (persoonlijkheidstest)

  • Gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, starterscoaching voor ondernemers, persoonlijkheidsanalyse, persoonlijk leiderschap, verbindende communicatie, Acceptance & Commitment Therapy
  • Mama van Manon, getrouwd met Dominic.

Waarden voor mij, waarde voor jou